tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Voorwaarden cadeaucheque

Heb je een cadeaucheque van Skichalets.nl gekregen? Wat leuk! Hier lees je alles over wat je er mee kunt doen en wat de voorwaarden zijn. Bereid je alvast voor op heerlijk zorgeloos genieten in één van onze volledig verzorgde skichalets met je eigen chaletstaf.

De cadeaucheque kun je gebruiken voor een verblijf in een catered chalet van Skichalets.nl. De cadeaucheque geeft recht op € 250,- korting bij een boeking van een geheel skichalet en € 50,- korting als je één of meerdere kamers in een van onze chalets in Oostenrijk, Frankrijk of Italië boekt.

Per verblijf kan er slechts één cadeaucheque worden ingezet. Deze cheque is niet inwisselbaar voor (contant) geld of andere waardebonnen. Tevens geldt de cadeaucheque niet in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen of reeds gemaakte boekingen. Je kunt de cadeaucheque verzilveren door de unieke actiecode die op de bon staat bij het online boeken op te geven.

Pak de cadeaucheque er snel bij en boek jouw skichalet. Geniet van de ouderwetse wintersportsfeer in de gezellige chalets die met zorg zijn uitgekozen in de beste skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Ons doel is om jou een bijzonder en ontspannen vakantiegevoel te geven in een informele sfeer en je volledig in de watten te leggen. Je hebt daarmee het beste van twee werelden: de huiselijkheid, gezelligheid en privacy van je eigen chalet en het gemak van de service zoals in een hotel.

Voor alle duidelijkheid, de cadeaucheque is niet van toepassing op: Villaopcuracao.nl.