tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • KlantwaarderingEindeloos skiën,
heerlijk eten en…
oergezellig!

Onze chaletstaf bestaat uit enthousiaste, professionele en gastvrije mensen die van de Alpen houden en je graag in de watten leggen. Ze zorgen voor een ongedwongen, flexibele en vrije sfeer. Je bent in een catered chalet niet te gast bij je chaletstaf. Het is en blijft natuurlijk jouw vakantiehuis waar je 24 uur per dag vrij over beschikt en waar je kunt doen en laten wat je wilt, zoals in een appartement en chalet zonder verzorging.

Hier bedoelen we eigenlijk mee te zeggen dat er niemand is die je voorschrijft hoe je je moet kleden, hoeveel je mag drinken of naar welke muziek je moet luisteren. Ook is het niet zo dat de chaletstaf bij je aan tafel komen zitten voor een drankje of om mee te eten, tenzij je dat gezellig vindt. Het is jóuw chalet en het is jóuw vakantie. De chaletstaf is als het ware onzichtbaar aanwezig en zorgt ervoor dat jouw vakantie onbezorgd en vlekkeloos verloopt. Ze zijn op de achtergrond aan het werk voor jou en de privacy van de gast staat voorop. Dit gebeurt allemaal op een natuurlijke manier. De chaletstaf is op gezette tijden in het chalet aanwezig, is discreet en alleen in zicht als het nodig is, dus maximale privacy.

De chaletstaf kent alle ‘ins and outs’ van het skigebied, het dorp en alle faciliteiten. En de chaletstaf is er voor jullie, helpt je bij alles en is altijd bereikbaar, ook telefonisch. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een mooie skitour met aansluitend kaasfondue in een berghut regelen, ‘s avonds een ski-fakkeltocht of een rodelavond. De chaletstaf loopt als je wilt mee naar het dorp om je skipas, de skihuur en skiles te regelen. Vind je het makkelijk als je skipas bij aankomst al in het chalet klaar ligt? Laat het ons weten en je chaletstaf regelt het. Kunnen jullie na het welkomstdrankje en hapje meteen de piste op.