tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

 • sgr-logo
 • zoover-awardZoover
 • zoover-reviewZoover
 • KlantwaarderingHet nieuwe wintersporten

Veilig en verzorgd in je eigen skichalet…

  • All Inclusive service in je eigen bubbel, dus ontbijten, après ski-hapjes en dineren in je eigen chalet en geen drommen mensen aan het ontbijtbuffet of in een druk restaurant; ook op de vrije avond van de chaletstaf is er de mogelijkheid om gewoon in het chalet te dineren.
  • Je hoeft niet naar de supermarkt om met een mondkapje op voor iedere dag de boodschappen te doen.
  • Onze chaletstaf zal voor het overgrote deel al gevaccineerd zijn voor de start van het winterseizoen en uit voorzorg frequent worden getest tijdens het seizoen; evenals het personeel bij de liften en in de horeca.
  • De chaletstaf zorgt voor voldoende ruimte in het chalet, voor een uitgebreide dagelijkse schoonmaak, voldoende ventilatie en uiteraard voor alle andere extra hygiënemaatregelen die nodig zijn.
  • Gezellige après-ski gewoon in jullie eigen chalet met je eigen reisgezelschap; de drankjes zijn immers All Inclusive!
  Een wintersportvakantie in je eigen skichalet biedt altijd al veel voordelen t.o.v. een verblijf in een hotel of appartement, maar nu helemaal! Onze chaletstaf is er helemaal op ingesteld om jullie een veilig en volledig verzorgd verblijf te bieden. Natuurlijk houden we ons strikt aan alle regels die gelden, maar we doen meer dan dat. Zo kun je met een gerust hart lekker met je eigen gezelschap in onze chalets verblijven. Als het lekker weer is, kun je natuurlijk altijd een terrasje pakken, maar het hoeft niet, want alle voorzieningen vind je ook in je eigen chalet.

Waar moet ik nu met corona rekening mee houden op mijn wintersportvakantiebestemming
Moet ik in een bepaalde provincie een mondkapje op in de horeca ? Is er een quarantaine plicht ook al ben ik negatief op corona getest? Al dit soort zaken zijn te vinden op de website van de overheid van het land waar je naar op winterport gaat. Houd dit goed in de gaten.

SGR garantie
Uiteraard hopen we dat we niet meer een zelfde situatie mee te maken als afgelopen winters, maar we zijn er wel op voorbereid. Wat gebeurt er straks als er toch nog een negatief reisadvies geldt voor de regio waar je je wintersportvakantie hebt geboekt? En jouw verzekering keert niet uit? Een vraag die ons nu vaak wordt gesteld. En heel begrijpelijk. Wij bieden onze gasten in dit geval een voucher aan, die geheel flexibel en naar eigen voorkeur kan worden gebruikt voor een omboeking naar een nieuwe periode. Skichalets.nl is aangesloten bij SGR dus je bent met deze voucher in de tussentijd tevens verzekerd voor de totaal (aan)betaalde reissom. Lukt dit niet, dan betalen wij jouw (aan)betaalde reissom graag volledig terug. Deze speciale voorwaarden voor het terugbetalen van de (aan)betaalde reissom gelden voor alle boekingen vanaf 1 december 2020. Keert jouw verzekering wel uit, ontvang je bij ons 20% korting op jouw volgende boeking.

Hoe zat het ook alweer met de codes?
Code groen
Jouw wintersport kan gelukkig gewoon plaatsvinden zonder beperkingen. Mocht je toch willen annuleren, dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Code geel
Er zijn lichte veiligheidsrisico’s. Er is sprake van geen of weinig beperkingen, bijvoorbeeld après-ski tenten en andere horeca zijn gelimiteerd en/of zijn beperkt in openingstijden. In dat geval zijn er geen gevolgen voor het uitvoeren van onze dienst. Wil je toch annuleren, dan is dat een eigen keuze en zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Code oranje
Bij code oranje is alleen noodzakelijk reizen toegestaan of geadviseerd. U ontvangt van ons een voucher met SGR garantie of uw geld terug. Bij ons hoef je geen aanvullende premie te betalen als je je eigen geld terug wilt i.p.v. een voucher. Let hier wel op bij andere Nederlandse catered chalet organisaties.

Code rood
Er geldt een negatief reisadvies of reizen naar de geboekte bestemming is verboden. U ontvangt van ons een voucher met SGR garantie of uw geld terug.

Wanneer wordt er precies naar de codes gekeken en bepaald of mijn geboekte wintersportvakantie door kan gaan?
Aangezien de situatie en ook de adviezen regelmatig kunnen veranderen, vindt de beoordeling om te wijzigen of te annuleren tot uiterlijk 48 uur voor vertrek plaats. Wanneer maatregelen al eerder bekend zijn voor de geboekte datum zullen wij eerder contact opnemen. Deze beoordeling doen wij aan de hand van het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en aan de hand van de adviezen van de lokale autoriteiten.

Mocht je toch nog vragen hebben laat het ons gerust weten. Team Skichalets.nl staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook tijdens je skivakantie zijn wij er voor jou.
Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)182 634 523.

Kies jouw favoriete chalet voor je komende vakantie hier!