Nieuwsbrief

Top content NL

Boek online of bel (+31) 0182 634523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur

Afbeeldingen

 • KlantwaarderingHet nieuwe wintersporten

Veilig en verzorgd in je eigen skichalet…

  • All-in service, dus ontbijten, après-ski-hapjes en dineren in je eigen chalet en geen drommen mensen aan het ontbijtbuffet of in een druk restaurant
  • Niet naar de supermarkt om met een mondkapje op boodschappen te doen
  • De chaletstaf zorgt voor een uitgebreide dagelijkse schoonmaak en alle extra hygiënemaatregelen die nodig zijn
  • Gezellige après-ski gewoon in jullie eigen chalet met je eigen reisgezelschap; drankjes zijn immers ALL-IN!
  Een wintersportvakantie in je eigen skichalets biedt altijd al veel voordelen t.o.v. een verblijf in een hotel of appartement, maar nu helemaal! Onze chaletstaf is er helemaal op ingesteld om jullie een veilig en volledig verzorgd verblijf te bieden. Natuurlijk houden we ons strikt aan alle regels die gelden, maar we doen meer dan dat. Zo kun je met een gerust hart lekker met je eigen gezelschap in onze chalets verblijven. Als het lekker weer is, kun je natuurlijk altijd een terrasje pakken, maar het hoeft niet, want alle voorzieningen vind je ook in je eigen chalet.

Gratis annuleren
Ben je er op dit moment nog niet gerust op of twijfel je over een voorgenomen boeking? Niet nodig: tot 1 september 2020 mag je sowieso kosteloos annuleren.

SGR garantie
Uiteraard hopen we dat we niet meer een zelfde situatie mee te maken als afgelopen winter, toen we tijdens het winterseizoen werden overvallen door het corona virus, maar we zijn er wel op voorbereid. Wat gebeurt er straks als er een negatief reisadvies geldt voor de regio waar je je wintersportvakantie hebt geboekt?  En jouw verzekering keert niet uit? Een vraag die ons nu vaak wordt gesteld. En heel begrijpelijk. Wij bieden onze gasten in dit geval een voucher aan, die geheel flexibel en naar eigen voorkeur kan worden gebruikt voor een omboeking naar een nieuwe periode. Skichalets.nl is aangesloten bij SGR dus je bent met deze voucher in de tussentijd tevens verzekerd voor de totaal (aan)betaalde reissom.
Keert jouw verzekering wel uit, ontvang je bij ons 20% korting op jouw volgende boeking.

Mocht je toch nog vragen hebben laat het ons gerust weten. Team Skichalets.nl staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook tijdens je skivakantie zijn wij er voor jou. Bel ons gerust voor meer informatie: +31 (0)182 634 523.

Kies jouw favoriete chalet voor je komende vakantie hier!

 

 

Omdat we onze wintersport niet laten verpesten door corona!