tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Onze chaletstaf

De chaletstaf is als het ware onzichtbaar aanwezig en zorgt ervoor dat jouw vakantie onbezorgd en vlekkeloos verloopt. Benieuwd wat ze daar allemaal voor doen? Lees vooral verder.

 

Onze chaletstaf zorgt voor iets lekkers

Bij aankomst in het chalet staat ze al klaar om jullie op te vangen met een lekker welkomstdrankje en huisgemaakte hapjes. Daarnaast zorgen zij er elke ochtend voor dat je direct vanuit je bed kunt aanschuiven aan de ontbijttafel. En als je aan het einde van de dag uitgeskied bent staan de verse en huisgemaakte zoet/hartige après-ski hapjes met koffie, thee, warme chocolademelk, Glühwein of een ander drankje al helemaal voor jullie klaar. Zijn jullie helemaal opgewarmd en begint jullie maag te rammelen? Dan kun je aanschuiven aan de eettafel voor een driegangendiner terwijl onze staf onbeperkt koffie, witte en rode wijn bijschenkt.

 

Huishoudelijk ontzorgen

Daarnaast hoeven jullie geen enkele zorgen te maken over het dagelijkse huishouding, ook dit regelt onze chaletstaf gedurende jullie verblijf. Dit houdt onder andere in dat onze chaletstaf het chalet schoonmaakt en andere huishoudelijke taken uitvoert. Daarnaast ontvangen jullie halverwege de week schone handdoeken.

 

Onze chaletstaf helpt jullie graag

Naast alle zaken die onze chaletstaf binnen het chalet regelt, kunnen ze jullie ook helpen met aspecten daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan het vertrekken van informatie over het skigebied zodat jullie optimaal kunnen genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Ook kunnen ze jullie helpen met het regelen van ski- en snowboardmateriaal, skiles, skipas en overige vragen met betrekken tot de skipistes, en leuke piste-restaurantjes en wat al niet meer.

 

Onze chaletstaf staat voor je klaar! Het is jóuw chalet en het is jóuw vakantie. Lees hier wat is inbegrepen tijdens jouw verblijf in een van onze skichalets?


Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/420627.cloudwaysapps.com/kdhtbydfqp/public_html/wp-content/themes/skichalets-nl/templates/builder.php on line 39