InstagramYouTube
logo SGRlogo ZooverZoover reviews
Klantwaardering
Zonvakantie? Villaopcuracao.nl
Boek online of bel (+31) 0182 634 523

Nieuws & media

Op deze pagina nieuws en media vind je berichten uit het nieuws of de media over Skichalets.nl.

Nominatie Succes Award 2014

Op 24 april 2014 werden we blij verrast met een telefoontje dat na een analyse van onze organisatie, een klanttevredenheidsonderzoek en het inzetten van een ‘mystery klant’ is gebleken dat Skichalets.nl waardig is voor de nominatie van de Succes Award. Deze prestigieuze Succes Award sleep je in de wacht voor goed ondernemerschap en klantgericht werken. Ook hier zijn we heel blij mee. Deze verkiezing is geïnitieerd door het Financieel Dagblad, Business Nieuws Radio, De Telegraaf en RTL.

succesaward (3)  succesaward (1)  succesaward (2)  succesaward (4)

Winnaar Zoover Award 2014

Met veel trots kunnen we meedelen dat op 17 april 2014 Skichalets.nl voor de tweede keer is uitgeroepen als winnaar van de Zoover Award in de categorie ‘Wintersport’. 175.000 stemmen zijn er geteld en Skichalets.nl is uitgeroepen tot de  ‘Populairste Aanbieder Wintersport van Nederland’. Het blijkt maar weer dat steeds meer wintersporters gecharmeerd zijn van het onbezorgd genieten van de all inclusive service in je eigen sfeervolle catered skichalet. Wij waarderen het zeer dat zoveel wintersporters en gasten een zeer positieve stem op Skichalets.nl hebben uitgebracht en ons beloond hebben met het niet mis te verstane waarderingscijfer van 8,38.

zooveraward Zoover zoover zoover

Drie winnaars genieten volop van een catered skichalet vakantie

Januari 2014: Skichalets.nl heeft via de Reiskrant van de Telegraaf 3 gratis wintersportvakanties verloot. Alle drie de winnaars mochten ook nog 3 vrienden meenemen. Zo hebben 12 personen genoten van een heerlijk verzorgde wintersportvakantie in het Franse Morzine. Natuurlijk was alles volledig verzorgd, elke morgen een uitgebreid ontbijt, een heerlijk après ski hapje en een culinair driegangendiner. Lees hier het volledige artikel over deze actie in de Reiskrant.

DSC03636.JPG  DSC00406-licht526547f5c84b9.jpg  DSC00338-licht.jpg  Veronica_Walford_Treize_Etoiles172b[1].jpg

Telegraaf journalisten in ons skichalet:’Alles was fantastisch’.

In april 2014 is een groep journalisten van de Telegraaf verbleven in ons skichalet. Zij hebben ervaren wat een comfort en luxe het met zich meebrengt als alles wordt verzorgd. De journalisten verbleven in ons skichalet in La Tania en werden na een avondvlucht even na middernacht hartelijk ontvangen door de chaletstaf Wim en Tiny. De chaletstaf is niet alleen wakker gebleven maar heeft ook de champagne en hapjes al klaar staan, de vakantie kan beginnen! Lees het volledige artikel van de Telegraaf over een catered skichalet vakantie.

DSC02684.JPG  at-dsc_1037[1].jpg  DSC01763.JPG  la_tania_chalets_de_la_tania_hiver_05_f10[1].jpg

Opendag Jongeneel Verpakkingen – Win een wintersport vakantie van Skichalets.nl

Op 7 oktober 2013 heeft Jongeneel Verpakkingen uit Gouda weer de jaarlijkse opendag. Jongeneel zal de nieuwe collectie verpakkingen presenteren waaronder een groot gedeelte alweer voor de feestdagen. Elke bezoeker maakt tevens kans op een All inclusive wintersportvakantie van Skichalets.nl.

nieuwsmedia - jongeneel2 Naamsvermelding is verplicht - Hermen Buurman Fotografie nieuwsmedia- jongeneel1

 

Daka Ski & Snowboard event 2012

Zet het vast in je agenda, want de 11e editie van het ski&snowboard event komt er aan! Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november kun je bij de Daka Superstore aan de Abraham van Stolkweg weer terecht voor dit groots opgezette evenement waarin wij je een compleet overzicht geven van de nieuwe wintercollecties; ski’s, snowboards en wintersportkleding. Profiteer tijdens het event van spectaculaire aanbiedingen en extra veel voordeel. Gratis parkeren, 500m2 koopjeshal, productinformatie van merkleveranciers, animatie voor de kids, win een wintersportvakantie van Skichalets.nl en maak kennis met De Uithof. Kortom heel veel leuke dingen die je niet mag missen!
Meer informatie >>

Commercial Skichalets.nl in samenwerking met Tieleman keukens

Skichalets.nl heeft in samenwerking met Tieleman keukens uit Middelharnis een commercial tijdens het programma Business Class van Harry Mens op zondagochtend.
Bekijk de commercial >>

Ervaar de belevenis van een catered skichalet

In de Reiskrant van de Telegraaf van zaterdag 26 oktober 2012 staat een leuk artikel over een catered skichalet. Hierin krijgt u een kijkje in het leven van de chaletstaf en leest u de ervaring van wintersporters die zich laten verwennen in een catered skichalet.
Het artikel in pdf >>

Skichalets.nl verloot wintersportvakantie op open dag Jongeneel Verpakkingen

Op 8 oktober 2012 is er weer de jaarlijkse open dag bij Jongeneel Verpakkingen in Gouda. Kom eens een kijkje nemen in de prachtige showroom en maak daarbij ook kans op een wintersportvakantie van Skichalets.nl en heel veel andere leuke dingen.

  

Skichalets.nl steunt het Epilepsiefonds

Afgelopen periode zijn er een grote hoeveelheid kaartjes verspreid door het Epilepsiefonds. Natuurlijk om te vragen dit fonds te steunen, maar ook als dank voor de steun die zij al krijgen. Skichalets.nl heeft een wintersportvakantie beschikbaar gesteld voor de sms- & win actie. Wij feliciteren mevrouw C. Bouw van harte met het winnen van de wintersportvakantie. Natuurlijk wensen wij ook alle andere winnaars heel veel plezier met hun prijs.
Meer informatie over deze actie >>
Meer informatie over het Epilepsiefonds >>

Skichalets.nl is genomineerd voor de Zoover Awards 2012

Voor de tweede keer op rij is Skichalets.nl genomineerd voor een Zoover Award in de categorie Wintersport. Maar net als in 2011 heeft Skichalets.nl uw stem nodig. En het stemmen wordt ook dit jaar weer flink beloond. De hoofdprijs is een reis naar Barbados! Daarnaast worden er ook nog vele andere prijzen weggegeven onder alle stemmers.
Dus help Skichalets.nl weer naar de overwinning en stem direct!
Stem en win >>

Skichalet vakantie voor familie Algra uit Veenendaal

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover! De eerste hoofdprijs in het 50-jarige Jubileumjaar van Tieleman Keukens werd uitgereikt. Alle keukenkopers uit de maanden januari en februari, de Jubileum Wintermaanden, maakten kans op deze hoofdprijs. De hoofdprijs was een compleet verzorgde Skichalet vakantie voor 4 personen, aangeboden door Skichalets.nl. Skichalets.nl feliciteert de familie Algra en verwelkomd hen graag in één van de catered skichalets.

  

Win een catered skichalet vakantie van Skichalets.nl in Telegraaf Reiskrant

In de reiskrant van de Telegraaf van zaterdag 18 februari staat een redactioneel artikel over een catered skichalet vakantie. In samenwerking met De Nederlandse Ski Vereniging geeft Skichalets.nl een gratis wintersportvakantie weg. Via de website van de NSkiv kun je deelnemen aan deze prijs.
Lees hier het volledige artikel

Skichalets.nl en Transavia.com geven wintersportvakantie weg

In samenwerking met transavia.com geeft Skichalets.nl een wintersportvakantie weg. Door middel van een facebook actie kan er kans gemaakt worden op de volledig verzorgde wintersportvakantie. Het  verblijf in een catered skichalet is op basis van halfpension verzorging. Ontbijt, afternoon tea, driegangendiner, handdoeken, bedlinnen en schoonmaak worden volledig verzorgd. Maar ook het vervoer naar de sneeuwbestemming is inbegrepen. Skichalets.nl is blij met deze samenwerking.
Wil jij kans maken op een gratis wintersportvakantie, doe dan snel mee.
Doe mee aan de actie >>

  

Skichalets.nl winnaar Zoover Award 2011

Skichalets.nl heeft de Zoover Award gewonnen voor Beste Wintersportaanbieder van Nederland 2011. Meer dan 100.000 vakantiegangers brachten hun stem uit en Skichalets.nl kreeg als waarderingscijfer een 8,16. Op deze publieksprijs zijn wij heel trots. Wij waarderen het zeer dat zoveel wintersporters een zeer positieve stem op Skichalets.nl hebben uitgebracht en ons beloond hebben voor onze prijs-kwaliteit verhouding met een waarderingscijfer van 8,02. Voor service en gastvrijheid met een waarderingscijfer van 8,42 (bron: Zoover). Wij bedanken iedereen hartelijk hiervoor. Skichalets.nl won met glans van reisorganisaties als Vrij Uit, Holland International, De Jong Intra en Arke.

  

3FM dj Coen Swijnenberg bied wintersportvakantie van Skichalets.nl aan tijdens 3FM Veiling TV van Serious Request

Skichalets.nl steunt het goede doel van 3FM Serious Request en het Rode Kruis. Skichalets.nl stelt een wintersportvakantie ter beschikking in een catered skichalet volledig verzorgd van ontbijt tot diner. De wintersportvakantie staat op de veilingsite van 3FM maar werd op woensdagavond 21 december ook aangeboden via Veiling TV op Nederland 3 tijdens de speciale Serious Request uitzending. Skichalets.nl steunt met liefde deze geweldige actie voor het goede doel.
Bekijk hier het filmpje van Veiling TV
Lees meer over Veiling TV

  

Skichalets.nl is een alliantie aangegaan met de Nederlandse Ski Vereniging

Wij zijn er trots op dat Skichalets.nl het privilege heeft gekregen van de Nederlandse Ski Vereniging om haar leden te mogen verwelkomen in de catered skichalets met een uitzonderlijke korting.
Lees meer over deze aanbieding

 

Ski en Snowboard Event bij Daka Sport in Rotterdam groot succes!

Tijdens het weekend van 18, 19 en 20 november werd weer Ski en Snowboard Event bij Daka Sport in Rotterdam gehouden. Het weer was ernaar om aan de wintersport te denken en het event heeft dan ook een groot aantal bezoekers getrokken. Skichalets.nl was hier ook aanwezig met een informatiestand over de catered skichalets. Tevens maakte elke bezoeker kans op een wintersportvakantie voor 2 personen, binnenkort wordt hier een winnaar uit getrokken.

  

Geslaagde woonbeurs bij Tieleman Keukens

Afgelopen weekend was de tweedaagse woonbeurs bij Tieleman Keukens in Middelharnis. Skichalets.nl was hier aanwezig met een stand en heeft de vele bezoekers bekend gemaakt met de catered skichalet formule. Aan het eind van de tweede dag is de wintersportreis in een catered skichalet van Skichalets.nl verloot aan één van de klanten. Skichalets.nl feliciteert de winnaars met deze prijs.

  

Sponsoring SnowWorld

Skichalets.nl heeft in SnowWorld de sponsoring op zich genomen om de deelnemers van de Paralympics van 2014 financieel te steunen. De vertegenwoordiging voor Skichalets.nl is opgenomen door de vermaarde reisjournalist van ondermeer Residence en PR-consultant Marco de Vries en zijn broer Alex de Vries die presentator is van het nieuwsprogramma van WNL de ‘Ochtendspits’. Skichalets.nl is heel blij dat Marco en Alex hun inzet hiervoor leveren.

  

Skichalets.nl aanwezig op Opendag Montana Snowcenter

Op zondag 30 oktober was er opendag bij het Montana Snowcenter. Skichalets.nl was hier aanwezig met een stand. Bekijk hier de impressie van deze dag.

  

Opendag bij Jongeneel Verpakkingen

Op maandag 10 oktober was het weer zover. De opendag bij Jongeneel Verpakkingen in Gouda. Onder het genot van een hapje en een drankje kon u op uw gemak de gehele collectie rustig bekijken in de mooi ingerichte showroom. Ook waren er op deze dag aantrekkelijke aanbiedingen en door middel van sneeuwballen vangen bepaalde u zelf uw korting als u direct een order opgeeft, dit kon op een later tijdstip gewoon bij u afgeleverd worden. Als klap op de vuurpijl maakten alle bezoekers kans op een wintersportvakantie in een catered skichalet van Skichalets.nl! De winnaar van de wintersportvakantie is geworden, de heer Van Schie van Wijhandel Van Schie uit Wateringen. Skichalets.nl feliciteert de heer Van Schie hartelijk met de prijs en kijkt uit naar de verwelkoming in één van de skichalets.

  

Tieleman Keukens en Skichalets.nl slaan de handen ineen

De ‘Beste Keukenzaak van Nederland’ en de ‘Beste Wintersportorganisatie van Nederland’ hebben de handen ineen geslagen, waarbij je een skichalet-vakantie voor twee personen kan winnen bij Tieleman Keukens. Klik hier voor meer informatie over deze fantastische actie.
Klik hier voor de commercial van Tieleman Keukens en Skichalets.nl bij Business Class van Harry Mens.

Skichalets.nl sponsert wisselbeker voor clubkampioenen van manege Het Paardendal in Waddinxveen

Op zaterdag 10 september zijn de wisselbekers uitgereikt aan de clubkampioenen van manege Het Paardendal in Waddinxveen. De winnaars van deze wisselbekers zijn ruiters die over het afgelopen wedstrijdseizoen het beste gescoord hebben. Skichalets.nl is de trotse sponsor van de wisselbeker in de categorie L1 dressuur, dit jaar gewonnen door Eline Hordijk.

  

Skichalets.nl is lid van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Skichalets.nl kan met trots melden dat zij nu officieel SGR lid zijn. De zelfstandige wintersportorganisatie gespecialiseerd in catered skichalets in de sneeuw is door de strenge selectieprocedure heen gekomen en is nu officieel lid van Stichtig Garantiefonds Reisgelden. Hiermee zijn de reissommen van de klanten gewaarborgd mocht Skichalets.nl door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kunnen nakomen.

‘Skichalets.nl en KLM winnen Zoover Award’ kopte de Metro

Zoover vakantiebeoordelingen heeft woensdagavond gestrooid met prijzen. Tijdens een bijeenkomst op de golfbaan in Bilthoven reikte de organisatie in 22 categorieën awards uit.
Lees hier het volledige bericht.

Versesneeuw.nl schrijft over Skichalets.nl

De wintersport nieuws website heeft ook het bericht geplaatst dat Skichalets.nl een van de winnaars is van een Zoover Award.
Lees hier het volledige bericht.

Boek nu voor 2011-2012 en ontvang gratis de cd ‘de hits van 100%NL nr. 4’.

Als u nu al een reservering maakt voor minimaal 10 personen voor het winterseizoen 2011-2012 ontvangt u gratis de cd De hits van 100%NL nr. 4.  Wees er snel bij want op is op!

Skichalets.nl heeft een exclusieve samenwerking met Pathé en de filmmaatschappij The Entertainment Group.

Door deze exclusieve samenwerking maak jij kans op een skichaletvakantie voor 2 personen in een catered skichalet. Ga snel naar de website van Pathé en maak kans op deze fantastische prijs.

Skichalets.nl promoot de nieuwe film Chalet Girl

Vanaf 14 februari is er een nieuwe romantische film te zien in de Pathé bioscopen.
De film Chalet Girl gaat over de sportieve girl-next-door Kim Matthews (Felicity Jones) die gaat werken als Chalet Girl in het superluxe vakantiehuis van de steenrijke familie van Jonny (Ed Westwick). Skichalets.nl is als touroperator van catered skichalets aanwezig op 10 februari bij de première in Snowworld Zoetermeer. Skichalets.nl is mede sponsor van deze filmcomedie. Daarnaast maak je kans om via Pathé een wintersportvakantie voor 2 personen te winnen, in een catered skichalet met een eigen chalet girl of boy!

  

Maak kans op een wintersportvakantie van Skichalets.nl voor 2 bij Radio 100%NL

Alle zaterdagavonden lijken hetzelfde deze winter…… behalve zaterdag 12 februari. Dan is het Warme Winter Avond op 100% NL. Een avond om lekker samen van te genieten, met de Warme Winter Avond Top 50. Vanaf 20:00 uur zenden we de Top 50 hits uit die passen bij deze bijzondere avond. Hiervoor hebben we wel jouw hulp nodig. Vanaf nu kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete plaat voor een perfecte Warme Winter Avond. Met jouw deelname maak je ook nog eens kans op een catered skichaletvakantie voor een weekje verzorgd door Skichalets.nl.
Beluister hier de commercial.

Samenwerking Skichalets.nl en Radio 100%NL

Vanaf deze week is er een commercial van Skichalets.nl te horen op de radiozender 100%NL.
Beluister hier de commercial.

Persbericht van Skichalets.nl op opReisGids.nl

Deze winter is er beduidend meer vraag naar zogenaamde ‘catered chalets’ dan vorige jaren, meldt wintersportorganisatie Skichalets.nl.
Lees hier het volledige bericht.

Skichalets.nl geeft gratis skivakantie weg aan klanten van Ziggo

Het magazine Zie van Ziggo valt op de deurmat bij 1,2 miljoen mensen en Skichalets.nl stond in de wintereditie van 2010-2011 met een spectaculaire prijsvraag waarbij een gratis wintersportvakantie werd weggeven.

Cover Zie van Ziggo met de actie van Skichalets.nl

Prijsvraag van Skichalets.nl in Zie van Ziggo

Promotieteam Skichalets.nl op het Daka ski- en snowboard event

Op 26, 27 en 28 november 2010 was het promotieteam van Skichalets.nl aanwezig op het bekende ski- en snowboardevent in de superstore van Daka in Rotterdam. In samenwerking met Daka Sport stonden de enthousiaste dames van Skichalets.nl met het promotieteam van Transavia onder het genot van een hapje en een drankje het wintersportproduct ‘catered skichalet’ te promoten. Deze actie werd kracht bijgezet door het verloten van een heerlijke vakantie in een skichalet. De bezoekers van het event moesten hier natuurlijk wel wat voor doen. Men maakte kans op deze gratis wintersportvakantie door mee te doe aan de prijsvraag.

   

Daka Sport geeft € 25,- korting als je bij Skichalets.nl hebt geboekt

Als je vanaf 26 november 2010 geboekt hebt bij Skichalets.nl krijg je € 25,- korting bij besteding van € 250.-. Als je deze korting bij Daka wilt verzliveren, vraag dan bij Skichalets.nl om de voucher. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2011 en bij de filialen: Daka Superstore Rotterdam (Abraham van Stolkweg 66), Daka Sports United Rotterdam (Cor Kieboomplein 515) en Daka Leidschendam (Liguster 3).

  

Daka Sport en Skichalets.nl hebben de handen in één geslagen

Skichalets.nl is een samenwerking aangegaan met Daka Sport, de grootste, beste en meest bekende keten van sportzaken in Zuid-Holland. Tal van acties zullen worden geïnitieerd waarbij u als gast van Skichalets.nl van kunt profiteren. Uiteenlopend van kortingsacties bij aankoop bij Daka Sport tot het winnen van een wintersportvakantie in een skichalet.

Glansrijk reisartikel in GLANS Magazine over het gezellige verblijf in een catered skichalet

GLANS Magazine is een stijlvol lifestyle magazine over mode, wonen, reizen, beauty, gezondheid, eten, uitgaan en auto’s. Elke twee maanden breng het glossy blad interviews met bijzondere mensen, nieuwtjes uit de regio, evenementen, kunst en cultuur, leuke winkels en restaurants, achtergrondverhalen, gadgets, hebbedingen en altijd een fantastische lezersaanbieding. Dichtbij huis, maar wel werelds!

De redactie van het geprezen GLANS Magazine heeft een inmiddels de smaak flink te pakken van de gezellige en onbezorgde opzet van een verblijf in een skichalet met de service op basis van halfpension verzorgd door Nederlandse koks dat er regelmatig een redactioneel artikel hierover wordt geplaatst.

Artikel over het verblijf in een ‘catered skichalet’ in GLANS Magazine 

Verpakkingsspecialist Jongeneel uit Gouda viert feest met Skichalets.nl

Op 11 oktober 2010 heeft Jongeneel Verpakkingen uit Gouda op feestelijke wijze het najaar ingeluid. Een bezoek aan de showroom in Gouda is natuurlijk altijd leuk en interessant, maar op 11 oktober was het nog meer dan anders de moeite waard om binnen te stappen. Onder de showroombezoekers was namelijk een geweldige prijs verloot, namelijk een gratis wintersportvakantie bij Skichalets.nl. De gelukkige winnaar van deze prijs is Landwinkel de Woerdt uit Ressen, gewonnen door mevrouw Greet van Olst. Skichalets.nl feliciteert haar van harte met deze prijs en kijkt uit naar de verwelkoming in één van de skichalets.

  

Skichalets.nl is weer druk bezig met de voorbereidingen op winterseizoen 2010-2011

Persbericht.nu heeft een artikel op 15 oktober 2010 in het katern Reizen en Recreatie geplaatst dat de voorbereidingen van Skichalets.nl in volle gang zijn. Vacatures voor personeel die de skichalets gaat runnen, de zogenoemde chaletstaf worden geplaatst en de boekingen lopen voorspoedig.

Artikel Persbericht.nu