tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

');">

Adverteerlocatie gezocht

Skichalets.nl is de marktleider in de verhuur van catered skichalets in Nederland. Een solide reisorganisatie die al sinds 1993 bestaat.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe adverteerlocaties voor reclame van Skichalets.nl. Daarom willen wij graag in contact komen met grondeigenaren die een locatie beschikbaar willen stellen. Wij regelen alles wat nodig is voor de optimale ontwikkeling van uw locatie. Dat doen wij ‘turn key’: wij regelen alles vanaf de vergunningsprocedure tot en met de afstemming in het kader van ruimtelijke ordening, regelgeving e.d. Ook zorgen wij ervoor dat het reclamemedium past bij uw adverteerlocatie. Wij plaatsen reclametrailers die snel en flexibel inzetbaar zijn, maar ook buizenframes met een pvc-banier met onze reclame.

Wij hebben al jaren professionele ervaring in het plaatsen van reclame op drukke adverteerlocaties. Heeft u een stuk grond of vastgoed op een goed zichtbare locatie en wilt u dit beschikbaar stellen voor reclame-exploitatie? Of heeft u een bouwbedrijf en uw bouwproject ligt op een punt waar veel verkeer is, dan zouden we graag op de bouwhekken reclame willen van Skichalets.nl. Beschikt u over een adverteerlocatie die langs de snelweg of bij een verkeersknooppunt ligt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Wij bespreken dan de inhoud van de reclameboodschap, het formaat, de advertentieduur, de verdiensten etc. Overigens is de inhoud van de reclameboodschap altijd netjes en op geen enkele wijze aanstootgevend.