tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Ski- en snowboardles

Bij ons kun je eenvoudig ski- en snowboardlessen regelen, en dat kun je al van tevoren doen met onze chaletstaf. We werken met een skischool waar we goede afspraken mee hebben gemaakt, waardoor onze gasten van aanzienlijke voordelen kunnen profiteren. We zorgen ervoor dat onze gasten de best mogelijke instructie krijgen, afgestemd op hun behoeften en niveaus. Dit geldt met name voor beginners, inclusief kinderen, waardoor het leren skiën of snowboarden een leuke en probleemloze ervaring wordt.

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat, ontvang je twee weken voor vertrek het telefoonnummer en e-mailadres van onze vriendelijke chaletstaf. Zo kun je op elk moment contact met hen opnemen om je lessen te regelen, vragen te stellen of andere details over je verblijf te bespreken.

Bij ons draait alles om jouw comfort en plezier tijdens je wintersportavontuur. Dus vergeet de stress en geniet van de voorbereidingen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke tijd in de bergen te bezorgen.