• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
InstagramYouTube
9.310

Verzekeringen

Skichalets.nl is door verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance geautoriseerd je een volledige en betrouwbare reis- en/of annuleringsverzekering aan te kunnen bieden tegen gunstige tarieven. De Allianz Group uit Duitsland is het moederbedrijf van Allianz Global Assistance en is één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 78 miljoen klanten. Skichalets.nl heeft zeer goede condities bedongen waardoor je als onze klant lagere premies betaalt met zelfs een veel betere dekking. Als reiziger ben je hierdoor voordeliger uit en je krijgt er meer zekerheid voor terug. Je kunt gemakkelijk en goedkoper via Skichalets.nl een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten op het moment dat je een chalet reserveert. Je vinkt gewoon aan welke verzekering je wilt hebben en je ziet direct een berekening.

Accommodatie inventarisverzekering
Ten zeerste raden wij je aan om deze accommodatie inventarisverzekering af te sluiten. Er kan altijd een ongelukje gebeuren waarbij er iets stuk gaat en in het buitenland kan dat meer in de papieren gaan lopen dan in Nederland. Het bedrag dat je moet vergoeden als je weer terug bent in Nederland valt in de meeste gevallen een heel stuk hoger uit. En voor de kosten hoef je het niet te laten, want je betaalt maar € 25,- per boeking/party aan premie (inclusief assurantiebelasting). Je betaalt dus niet per persoon die € 25,-, maar voor alle reizigers die onder één en dezelfde boeking vallen. Met de accommodatie inventarisverzekering ben je verzekerd als je aansprakelijk bent voor schade die is veroorzaakt aan de gehuurde accommodatie en de daarbij behorende inventaris. Denk niet dat je reisverzekering schade aan het chalet of de inventaris dekt, dat is echt niet zo. Het is een geruststellende gedachte als je weet dat als jij, je kinderen of je medereizigers schade veroorzaken de kosten ervan vergoed worden. Het maximaal uit te keren bedrag is € 2.500,- en het eigen risico bedraagt € 25,-. Als je schade veroorzaakt, zorg er dan voor dat je dit aan de chaletstaf ter plaatse en per e-mail aan het kantoor van Skichalets.nl in Nederland binnen 24 uur kenbaar maakt. Voor alle voorwaarden en dekkingsoverzichten verwijzen wij je naar de accommodatie inventarisverzekering van Allianz Global Assistance. Deze verzekering is online af te sluiten bij het boeken van een chalet.

Standaard kortlopende annuleringsverzekering
Sluit je de kortlopende annuleringsverzekering af dan krijg je bij annulering vóór aanvang van de reis de annuleringskosten vergoed in geval van een verzekerde gebeurtenis. Indien je onverwachts de reis moet afbreken, dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Moet je eerder naar huis keren, dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen op basis van het verzekerde bedrag en de voorgenomen reisduur. De premie voor deze standaard verzekering is 5,5% van de totale reissom, plus € 4,50 poliskosten en over de premie en poliskosten geldt er nog 21% assurantiebelasting. Deze verzekering is online af te sluiten bij het boeken van een chalet.

Dubbel-Zeker kortlopende annuleringsverzekering
Naast de voornoemde standaard kortlopende annuleringsverzekering kun je ook helemaal op safe spelen met de Dubbel-Zeker variant. Moet je tijdens je vakantie eerder huiswaarts vanwege een verzekerde gebeurtenis, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Ga je voor deze Dubbel-Zeker variant dan betaal je 6% premie over de reissom, € 4,50 poliskosten en hierover 21% assurantiebelasting. Deze verzekering is online af te sluiten bij het boeken van een chalet.

Kortlopende reisverzekering
Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Maar zonder reisverzekering kun je op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar dat wat in Nederland gangbaar is, maar het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de kortlopende reisverzekering worden al je onvoorziene medische kosten voor de volle 100% vergoed. De premie is € 3,65 per persoon per dag inclusief toeslag wintersport. De poliskosten zijn € 4,50 en 0,5% assurantiebelasting over de premie en poliskosten. Deze verzekering is niet online af te sluiten, bel of mail ons hiervoor.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Wil je bij alle volgende reizen die je maakt niet meer willen nadenken of je nu wel of niet verzekerd bent, dan kun je kiezen voor de doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering. Bel of mail ons om deze verzekering af te sluiten. Voor alle voorwaarden en dekkingsoverzichten verwijzen wij je naar de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

 

Waarom Skichalets.nl?

 • Al 25 jaar catered chalet specialist
 • Alleen in de beste en sneeuwzekere skigebieden
 • Van eenvoudig ingerichte chalets tot luxe met jacuzzi
 • Ideaal met kinderen: kindermenu’s, eerder eten etc.
 • Onze eigen chalets; we kennen alle ins en outs
 • Betaalbaar door de vele inbegrepen extra’s
 • Voor ieder budget een skichalet
 • Op jouw verzoek bij aankomst je skipas en skimateriaal
 • Ook chalets met diner in restaurant
 • Ook per kamer en enkele dagen te boeken
 • Als enige catered chalet specialist in NL lid van de SGR
 • Uitgeroepen tot: “Beste wintersportorganisatie”

Onze favoriete landen