Vervoer en transfers
Nieuwsbrief

  Top content NL

  Boek online of bel (+31) 0182 634523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur

  Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • Klantwaardering  Busvervoer

  Busreis naar de sneeuw

  Skichalets.nl heeft een partnership met een gerenommeerde ANVR geclassificeerde busmaatschappij. Een veilige busreis naar de sneeuw aangezien onze touringcars voldoen aan het Keurmerk Touringcarbedrijf! Alle touringcars beschikken over: dubbele beglazing, toilet, koelkast, koffiezetapparaat, luchtvering, stereogeluidsinstallatie en airconditioning.

  Tegenwoordig zijn de meeste plaatsen in bussen Royal Class wat betekent dat je meer beenruimte heeft dan normaal. Het vertrek is op vrijdag in de namiddag of vroege avond. Je stapt op in Nederland op een centrale opstapplaats, meestal een centraal station. Je dient uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

  Per persoon mag je gratis één koffer (max. 20 kilo) meenemen van de volgende afmetingen: lengte + breedte + hoogte = maximaal 158 cm. Per persoon kan daarnaast gratis één paar ski’s of één snowboard worden meegenomen. Voor in de touringcar zelf kan je ook een kleine tas met handbagage meenemen.

  Jouw aankomst op de Alpenbestemming is zaterdagochtend. Het vertrek vanaf jouw Alpenbestemming is gewoonlijk op zaterdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur. Je arriveert zondagochtend weer in Nederland. Prijzen per persoon voor een retour busreis naar de sneeuw variëren tussen € 90,00 en € 145,00.

  Voor exacte tarieven en het reserveren van jouw busticket kan je contact opnemen met 0182 634 523.