InstagramYouTube
logo SGRlogo ZooverZoover reviews
Klantwaardering
Zonvakantie? Villaopcuracao.nl
Boek online of bel (+31) 0182 634 523

Wintersport blog

Legendarische Franz Klammer19-10-2017

Een van de beste downhillers aller tijden was de legendarische Franz Klammer. In Kitzbühel won hij iedere World Cup op de befaamde Streif bij de Hahnenkammrennen. Hij brak alles wat je kon breken, maar herees altijd weer uit z’n as.

Lees meer

LED reclame van Skichalets.nl op de A16 bij Rotterdam13-10-2017

We hebben deze week een prachtige reclamecampagne op de A16 bij de Van Brienenoord brug in Rotterdam en op de A20 tussen Zoetermeer en Gouda. Beide zijn ze in LED.

Lees meer

Andrea Berg in Ischgl07-10-2017

De Duitse Schlager zangeres Andrea Berg opent in Ischgl het skiseizoen 2017-2018. Dat zal best een gezellige happening worden. Iedere winter wordt in Ischgl het seizoen geopend en aan het eind in april beëindigd met een superster. Meestal is wordt het seizoen afgesloten door een wereldartiest.

Lees meer

Flexenbahn St. Anton am Arlberg06-10-2017

Door de Flexenbahn in St. Anton am Arlberg met z’n futuristische look is het skigebied van St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Zürs, Stuben nu verbonden met het skigebied van Lech. Dus je kunt zo op de ski’s en zonder de skibus te hoeven nemen een bezoekje brengen aan het Koninklijke Lech am Arlberg.

Lees meer

Arlbergtunnel in Oostenrijk weer open04-10-2017

Vorige week is de Arlbergtunnel tussen het Oostenrijkse Vorarlberg en Tirol weer officieel geopend. Na het winterseizoen 2016-2017 ging de tunnel dicht voor grondige werkzaamheden. De afgelopen tijd ging het verkeer via de Arlbergpass waardoor dat prachtige stuk natuurgebied veranderde in filevormende Randstad. Nu voldoet de tunnel weer aan alle veiligheidseisen. Als vrachtwagens teveel brandgevaarlijke […]

Lees meer

Onze catered Skichalets10-05-2017

Catered Skichalets.nl is een fenomeen onder wintersporters. Sinds 1993 bieden wij wintersportvakanties aan met een catered skichalet formule. Wij (ver)huren catered chalets in Oostenrijk en Frankrijk. Voor de avontuurlijke wintersporter verhuren wij ook één chalet in Italië. Onze catered skichalets in Frankrijk en Oostenrijk Is dit de allereerste keer dat je op onze website komt? […]

Lees meer