tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Wintersport Silvretta Arena

Wintersport Silvretta Arena met het mondaine Ischgl, met zijn luxe hotels, award winning restaurants en etalages gevuld met Prada, Chanel en Gucci, is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen.

Voor veel gasten het skiparadijs waaraan geen enkele wintersportbestemming zich kan meten. Met meer dan 238 kilometer piste van de Silvretta Arena, behoort het uitgebreide wintersportgebied tot de beste van de Alpen. Ieder jaar bewijst de Silvretta Arena zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. Dankzij de hoge ligging, negentig procent van de pistes bevindt zich boven de 2000 meter, is de sneeuwzekerheid groot.

Met deze geweldige sneeuwcondities, die indruk maken op de meest ervaren wintersporters, is de Silvretta Arena volgens velen niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook.

Ski naar Samnaun om ‘tax free’ te shoppen

Temidden van het Tiroler Sivretta-gebergte en Zwitserland ligt Ischgl hemelsbreed tien kilometer verderop. Net over de grens ligt het Zwitserse dorpje Samnaun. Vanuit Ischgl kun je er naartoe skiën via een voormalige smokkelroute en omdat dit een belastingvrij gebiedje is, staat de afdaling ook wel bekend als ‘taks free run’. In het Silvretta-gebergte kun je skiën tot de zon ondergaat.

Fervente skiërs die menen het skigebied van Ischgl tot in iedere hoek te kennen, worden verrast door de nieuwe lift ‘Piz Val Gronda E5’. Deze nieuwe kabelbaan vervoert 1300 gasten per uur nar 2812 meter hoogte.

Vanaf de Piz Val Gronda heb je een ongekend uitzicht op de Fluchthorn, Wildspitze en Hohen Riffler. Hier ligt een drie kilomter lange, rode piste die afdaalt tot in het Vesiltal. Hier ligt ongerepte sneeuw die meteen vanaf het bergstation kan worden afgedaald. De brede piste is voorzien van natuurlijke elementen waardoor er richting de Gampenalp al direct ruim 900 meter poedergenot te ervaren is.

Wintersport Silvretta Arena, behoort tot de beste skigebieden van de Alpen.