tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • KlantwaarderingWintersport Wilder Kaiser

Wintersportliefhebbers, opgelet! Westendorf, gelegen in het hart van de Wilder Kaiser, is inmiddels echt het epicentrum van een uitgestrekt en volledig samengevoegd skigebied.

Het is niet langer alleen een op zichzelf staand gebied; Westendorf maakt nu volledig deel uit van het grote skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en heeft bovendien een goede verbinding met Kitzbühel-Kirchberg. Voor een klein extra bedrag krijg je toegang tot honderden kilometers aan pistes die zich uitstrekken voor jouw ultieme wintersportplezier.

Wat Westendorf zo bijzonder maakt, is dat het net dat beetje extra uitdaging biedt in vergelijking met andere delen van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Hier vind je pistes die je hart sneller laten kloppen, omgeven door weelderige bossen die een betoverende sfeer creëren. Maar wees niet bang, ook beginners kunnen hier hun ski- of snowboardavontuur beginnen. In het dorp zelf tref je een uitgebreid oefengebied aan, perfect om die allereerste bochten te oefenen.

Westendorf ontpopt zich daardoor tot een ideale uitvalsbasis voor wintersporters van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar uitdaging of juist een ontspannen start wilt maken, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de bergen.