InstagramYouTube
logo SGRlogo ZooverZoover reviews
Klantwaardering
Zonvakantie? Villaopcuracao.nl
Boek online of bel (+31) 0182 634 523
 

Wintersportgebied Sankt Anton im Arlberg Oostenrijk

Hoewel St. Anton am Arlberg tot de twaalf meest exclusieve vakantiebestemmingen ‘Best of the Alps’ behoort, is het wintersportdorp met zijn eeuwenoud kerkje en kabbelende riviertje familiair gebleven. Het trekt jaarlijks veel stamgasten. We kunnen er lang of kort over zijn, maar het staat natuurlijk als een paal boven water: er is één land dat de afgelopen eeuw eigenhandig de sfeer in de wintersport stopte: Oostenrijk en als je dan in de overtreffende trap gaat zitten zijn er een paar plaatsen die zijn kop boven het maaiveld uitsteken waaronder St. Anton am Arlberg.

In dit grootste skigebied van Oostenrijk spat zelfs hier de gemütliche sfeer van de daken. En de wonderschone omgeving doet daar allerminst voor onder. Jetzt geht’s looooos! Alleen al qua bouwstijl heeft dit wintersportdorp zonder uitzondering zijn ouderwetse charme weten te behouden. En hoe! Met zijn onweerstaanbare Gemütlichkeit windt St. Anton zelfs de grootste ijskonijnen probleemloos om de vinger.

Het familievriendelijke karakter laat zich bovendien moeiteloos mengen met eindeloos veel après-skimogelijkheden voor degenen die wel tot diep in de nacht de bloemetjes buiten willen zetten. Er zijn van die wintersportplaatsen waar je de boel na een vakantie of twee wel zo’n beetje gezien hebt. En er is St. Anton! Dit Tiroler skidorp is met zijn onvoorstelbare diversiteit aan afdalingen en andere sneeuwpret een bestemming die nooit en te nimmer zal gaan vervelen.

Skivakantie in St. Anton am Arlberg is ouderwets gezellig, sportief en zeker ook met een vleug allure.

Chalet in het gebied

Chalet bij het gebied