tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • KlantwaarderingPrestigieuze Reis Award winnaar

Skichalets.nl heeft maar liefst vier keer de Zoover Award ontvangen voor de “Populairste & Beste Wintersportorganisatie” van Nederland. Heb je gestemd op ons, ontzettend bedankt daarvoor.  Jouw steun betekent erg veel voor ons en wordt zeer gewaardeerd. Het winnen van de Zoover Award is voor ons niet alleen een bevestiging van onze inzet, maar ook een teken van vertrouwen van onze gewaardeerde gasten. Het inspireert ons om ons niveau van klanttevredenheid en servicekwaliteit hoog te houden.

Plaats een beoordeling en ontvang € 25,-

Ben je tevreden over je wintersportvakantie? Plaats op Zoover een beoordeling bij het chalet wat je had geboekt en ontvang € 25,- bij je volgende boeking. Of € 10,- direct op jouw bankrekening.

Op Zoover staan al onze skichalets waarbij ieder chalet een waarderingscijfer boven de 9 scoort. Dit is een prachtige waardering van al onze chalets en het All Inclusive concept dat wij bieden. Wij waarderen het zeer dat zoveel gasten zich zo positief uitlaten over ons. Het blijkt maar weer dat steeds meer wintersporters gecharmeerd zijn van het onbezorgd genieten van de All Inclusive service in je eigen sfeervolle gecaterde chalet.

We zitten nu ruim over de 1.000 beoordelingen op Zoover, dus het leeft bij onze gasten om ervaringen te delen met andere gasten en om op een eerlijke wijze nieuwe gasten die ons All Inclusive catered chalet concept niet kennen objectief te informeren. En natuurlijk, alle ervaringen van onze gasten zijn niet altijd even fantastisch, want er kunnen ook beoordelingen tussen zitten die een kritisch geluid laten horen en dat is maar goed ook want wij houden de beoordelingen scherp in de gaten om daarvan weer te leren om onze wintersportvakanties te verbeteren zodat je als gast daar weer van profiteert. Dus, blijf vooral je mening over ons geven op Zoover.