InstagramYouTube
9.310

Uitreiking Zoover Award 2018

Genomineerd voor maar liefst drie categorieën: “Beste Wintersportaanbieder”, “Beste Vakantiehuisaanbieder” en “Beste Autovakantieaanbieder”. Wij zijn hierop bijzonder trots en wij bedanken iedereen die op ons gestemd heeft. Het verlossende antwoord kwam op 15 maart 2018 en werden we door Zoover gefeliciteerd. Een week later was het zover en werd Skichalets.nl uitgenodigd in Amsterdam in Hotel Arena voor de feestelijke uitreiking van de Zoover Awards 2018. We zijn weer heel blij met deze top positie.

In 2014 hadden we al de Zoover Award ‘Populairste Aanbieder Wintersport’ en in 2011 de Zoover Award ‘Beste Wintersportorganisatie’ van Nederland gewonnen. Al deze prachtige Awards staan te pronken op ons kantoor in Waddinxveen. Wij zijn hier bijzonder trots op en dat hebben we natuurlijk te danken aan al onze gasten die telkens weer genieten van onze wintersportvakanties en hierdoor positieve beoordelingen over ons plaatsen op Zoover. Wij willen iedereen bedanken die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Wij waarderen dit zeer.

Op Zoover staan al onze skichalets waarbij ieder chalet een waarderingscijfer boven de 8 scoort. Dit is een prachtige waardering van al onze chalets en het All Inclusive concept dat wij bieden. Wij waarderen het zeer dat zoveel gasten zich zo positief uitlaten over ons. Het blijkt maar weer dat steeds meer wintersporters gecharmeerd zijn van het onbezorgd genieten van de All Inclusive service in je eigen sfeervolle gecaterde chalet. We zitten nu ruim over de 1.000 beoordelingen op Zoover, dus het leeft bij onze gasten om ervaringen te delen met andere gasten en om op een eerlijke wijze nieuwe gasten die ons All Inclusive catered chalet concept niet kennen objectief te informeren. En natuurlijk, alle ervaringen van onze gasten zijn niet altijd even fantastisch, want er kunnen ook beoordelingen tussen zitten die een kritisch geluid laten horen en dat is maar goed ook want wij houden de beoordelingen scherp in de gaten om daarvan weer te leren om onze wintersportvakanties te verbeteren zodat u als gast daar weer van profiteert. Dus, blijf vooral uw mening over ons geven op Zoover.