tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Werken bij Skichalets.nl

Bij Skichalets.nl blijven we groeien en zijn wij continu op zoek naar nieuw personeel. Zo zoeken wij o.a. nieuw personeel als chaletstaf op locatie. Je runt alleen of als duo een chalet waar je Nederlandse wintersporters ontvangt en verzorgt. Dus horeca en reisleiding in één. Wil jij komende winter werken in de Alpen?

Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct. Heb je vragen over een functie, neem dan contact op met ons hoofdkantoor.

Solliciteer Solliciteer via Whatsapp

Vacature: chaletstaf

Een prachtige combinatie van werk en vrije tijd. Een avontuur waar gastvrijheid, horeca en verzorging op een andere manier samenkomen. Voor komend winterseizoen zoekt Skichalets.nl weer chaletstaf. Is gastvriendelijkheid op je lijf geschreven? Sta je elke dag op met een glimlach? Is humor je tweede natuur?

Dan ben jij van harte welkom om alleen of samen met iemand die je kent een chalet te runnen in de Oostenrijkse, Franse of Italiaanse Alpen. Wij zoeken mensen voor de gehele winter of voor een kortere periode. Ook Belgisch en als je met z’n tweeën bent en een van jullie spreekt geen Nederlands dan kan je ook solliciteren.

Parttime reisspecialist sales en reserveringen

Per direct zijn wij op zoek naar een parttime allround medewerk(st)er sales, reserveringen en administratie voor minimaal 6 uur per week in de lente en zomer uitlopend tot 20 uur per week in de herfst en winter. In loondienst of op zzp-basis.

Werken in het promotieteam van Skichalets.nl

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk naast je studie? Of ben je geen student en wil je gewoon lekker wat bijverdienen op een leuke manier en in een gezellige sfeer dan ben je voor deze vacature bij Skichalets.nl aan het juiste adres.

Stage lopen bij Skichalets.nl

Ben jij als derdejaars HBO student communicatief en sociaal vaardig, heb je een onderzoekend karakter, weet je van aanpakken en voel jij je als ‘digital native’ online helemaal thuis? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor onze vacature. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e) (m/v).