tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Skihuur

Mogelijkheid 1:
Online via deze site en bespaar 25% tot 40%

Huur rechts op deze pagina alvast je ski’s, snowboard en schoenen en Skichalets.nl geeft je als beloning direct 5% extra korting die je anders niet zou krijgen als je rechtstreeks via de website van Skiset-Snowrental zou huren. Dat is snel verdiend en gelijk mooi geregeld. Dan hoef je ter plaatse niet veel meer te doen en kan je gelijk de piste op. Bij aankomst op jouw wintersportbestemming staat het materiaal direct voor je klaar in de shop en dat scheelt je veel onnodige wachttijd. Aanvullend bespaar je nog eens 25% tot 40% op de huurprijzen van de skishops in de Alpen.

Veel makkelijker dan de skihuur hier in Nederland. Je moet het ook weer terugbrengen na je vakantie. Is het materiaal niet naar je zin of als blijkt dat je schoenen niet lekker zitten of je ski’s mogen wel ietsjes korter of langer, dan kun je gratis je materiaal omruilen. Dit gaat dus niet als je je spullen in Nederland hebt gehuurd.

Geen chalet bij Skichalets.nl geboekt? Ook dan geven we je graag die 5% korting op alle Europese wintersportbestemmingen.

Skichalets.nl heeft de beste partner voor je gekozen, namelijk de betrouwbare wintersportspecialist Skiset-Snowrental. Zij hebben het meest recente materiaal van de beste kwaliteit van de meest bekende merken. Materiaal dat voldoet aan hoge veiligheidsnormen en scherp geprijsd. Ook hier geldt weer: geen reserveringskosten.

Mogelijkheid 2:
Bij de sportwinkel ter plaatse met korting via je chaletstaf

Skichalets.nl heeft in jouw wintersportplaats de beste, meest veilige en tevens goedkoopste sportwinkel voor je geselecteerd om mee samen te werken. We hebben een korting voor onze gasten geregeld en je chaletstaf kent de mensen van de sportwinkel. Als je dat wilt kan je chaletstaf op de dag van aankomst met je mee naar de sportwinkel om alles voor je te laten regelen.

Op sommige bestemmingen is het zelfs zo dat er een medewerker van een sportwinkel bij je skichalet langs komt met een bus vol materiaal en dat je relaxed in je eigen skichalet het materiaal kunt passen.