InstagramYouTube
9.310

Ski- & snowboardhuur

Mogelijkheid 1: Bij de sportwinkel ter plaatse met korting via je chaletstaf
Skichalets.nl heeft in jouw wintersportplaats de beste, meest veilige en tevens goedkoopste sportwinkel voor je geselecteerd om mee samen te werken. We hebben een korting voor onze gasten geregeld en je chaletstaf kent de mensen van de sportwinkel. Als je dat wilt kan je chaletstaf op de dag van aankomst met je mee naar de sportwinkel om alles voor je te laten regelen. Een voordeel hiervan is dat je direct terug kunt naar de sportwinkel als er iets mis is met het materiaal of je wilt toch een langere of kortere ski.

Op sommige bestemmingen is het zelfs zo dat er een medewerker van een sportwinkel bij je skichalet langs komt met een bus vol materiaal en dat je relaxed in je eigen skichalet het materiaal kunt passen.

Mogelijkheid 2: Online via deze site en bespaar tot wel 10%
Reserveer alvast je ski’s, snowboard, schoenen online onderaan deze pagina en bespaar tot wel 10%. Bij aankomst op jouw wintersportbestemming staat het materiaal direct voor je klaar in de shop. Het scheelt je veel onnodige wachttijd.

Veel makkelijker dan hier in Nederland je spullen huren. Je moet het ook weer terugbrengen na je vakantie. Is het materiaal niet naar je zin of als blijkt dat je schoenen niet lekker zitten of je ski’s mogen wel ietsjes korter of langer, dan kun je gratis je materiaal omruilen. Dit gaat dus niet als je je spullen in Nederland hebt gehuurd.

Skichalets.nl heeft de beste partner voor ski en snowboard huur voor je gekozen, de no. 1 betrouwbare wintersportspecialist SPORT2000. Zij hebben het meest recente materiaal van de beste kwaliteit van de meest bekende merken. Materiaal dat voldoet aan hoge veiligheidsnormen.

Geen reserveringskosten. Gratis uitrusting voor kinderen. TÜV gecertificeerde skiverhuur. Veilige SSL online betaling.

Meer informatie?