tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • Klantwaardering');">

Je vakantiehuis verhuren

Wil jij je vakantiehuis verhuren? Verhuur jouw vakantiehuis op een tweetal manieren aan ons:

  1. voor het gehele winterseizoen op basis van een met elkaar afgesproken huurprijs voor de gehele winter, onze Nederlandse chaletstaf wordt voor de hele winter ingezet om het all inclusive catered skichalet concept te verzorgen, als eigenaar heb je dus nergens meer omkijken naar, ook niet naar de ontvangst van de gasten, schoonmaak en eindreiniging;
  2. op aanvraagbasis waarbij wij in onderling overleg netto huurprijzen afspreken; aan de netto huurprijs voegen wij onze verkoopcommissie toe waardoor de publieksprijs ontstaat; als eigenaar heb je met een samenwerking op aanvraagbasis altijd de mogelijkheid om weken zelf in het vakantiehuis te verblijven of aanvullend zelf te verhuren.

Wij zijn een serieuze reisorganisatie die sinds 1993 actief is, lid is van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en winnaar is van de Zoover Award ‘Beste Wintersportorganisatie van Nederland’. Een samenwerking met ons betekent dat er geen dure advertenties meer geplaatst hoeven te worden, er geen eigen website meer onderhouden hoeft te worden, er geen telefoontjes en mailtjes te hoeven worden beantwoord. Bijkomend voordeel is dat wij nette huurders hebben, in het algemeen uit de hogere welstandsklassen.

Voor meer informatie over het verhuren van een vakantiehuis, neem dan contact op met één van onze inkoopmanagers via 0182 634 523  of [email protected].