tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

Werk als reisbureau samen

Wilt u als reisbureau ook onze catered skichalets aan uw klanten aanbieden en samen met ons gaan werken? Een samenwerking met reisbureaus is mogelijk. U ontvangt commissie voor iedere boeking die u realiseert, terwijl wij zorgen voor de volledige afhandeling en de service richting de gast. Andersom kan natuurlijk ook, dat de boeking op jullie reisbureau in eigen beheer blijft en wij alle informatie naar jullie doorsturen in plaats van direct naar de klant.

Skichalets.nl onderscheidt zich van andere wintersportorganisaties door skichalets aan te bieden waarbij de service van een hotel is inbegrepen.Een Nederlandse chaletstaf zorgt voor het ontbijt, de diners en de huishouding. Betaalbare luxe gecombineerd met de vrijheid van een skichalet. Door het unieke en aantrekkelijke karakter van dit reisproduct kunt u zich ook onderscheiden als reisbureau, wat zich natuurlijk vertaalt in betere verkoopresultaten.

Een Skichalets.nl vakantie is doorgaans anders dan u gewend bent. Zo kunnen ook grote groepen bij ons terecht. Een verblijf in een catered skichalet kan als incentive aan uw bedrijfsmatige klanten worden aangeboden. Onze ter plaatse in het skichalet aanwezige Nederlandse chaletstaf verwelkomt en verzorgt uw klanten op het beste niveau.Van onze skichalets hebben wij pdf bestanden zodat u eenvoudig een voorstel aan de klant door kunt mailen zonder te verwijzen naar onze website.

We komen graag bij u langs om kennis te maken. We hopen u gauw als partner te verwelkomen.