tt
Nieuwsbrief
Skichalets E-mail

E-mail Skichalets

Top content NL

Boek online of bel 0182 634 523 maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur | WhatsApp WhatsApp

Afbeeldingen

  • sgr-logo
  • zoover-awardZoover
  • zoover-reviewZoover
  • Klantwaardering



Voorbeelden driegangendiner

Gezellig aan een wijntje en een biertje en in de tussentijd is de chaletstaf in de keuken geruisloos bezig met een uitstekend en gevarieerd driegangendiner met verse lokale producten en ruim voldoende porties. We hebben een goede witte en rode huiswijn voor je geselecteerd. Ook tijdens het chaletdiner zijn de drankjes All Inclusive. Na afloop hoef je niet af te ruimen, want alles wordt lekker voor je gedaan.

Voorgerechten

  • Gebakken hard kaasje Tomme de Savoie in een korstje op gestoofde witlof en veldsla, afgemaakt met een honingdressing
  • Tartaar van tonijnfilet met gebakken scampistaartjes en limoenmayonaise
  • Hampakketje met een mousse van feta en geroosterde paprika, op groene salade met balsamicodressing en pijnboompitjes
  • Romige spinazie-gembersoep met een vleugje kokos
  • Roqueforttaartje met gekonfijte kerstomaatjes

Vegetarisch

  • Romige mosterdsoep à l’estragon met een romige brie-crouton
  • Feta-groentespiesje met rode wijnjus en gebakken sjalotjes Thaise grountebouillon met glasnoedels, sereh en laos
  • Spinazie-ricottataartje met munt

Hoofdgerechten

  • Kalfsrolletjes met paddenstoelen en roomsaus: schnitzeltjes opgerold met ham en daarna gebakken, roomsausje met oesterzwammen of kastanjechampignons; knolselderijstamppotje gegratineerd met blauwe kaas
  • Gegrilde kalfslende met paddenstoelen, wilde spinazie en een kalfsjus met gepofte knoflook
  • Gegrilde zalm- of tonijnmoot met auberginetapenade, pasta met truffel- of notenolie, roergebakken spinazie
  • Pangasiusfilet met witte wijnsaus, ratatouille, gevulde aardappel uit de oven
  • Kalkoentournedos met rode portsaus, gevulde Parmezaan-tomaat uit de oven en uienpuree

Vegetarisch

  • Gevulde reuzenchampignons in tomatenmarmelade geserveerd met basilicumpasta en parmezaanse kaas
  • Gegratineerde ratatouille geserveerd met wilde saffraanrijst
  • Sesam-notenburger met aardappelpoffer, groente en
    bospaddenstoelen en croûte
  • Auberginerolletjes met kruidige rijstvulling en courgette met een
    vulling van polenta

Desserts

  • Brownie met chocolade-sinaasappelsaus
  • Vanillehangop met kweeperen uit de oven
  • Citroenijstaartje met muntsalsa
  • Mascarpone met speculoos
  • Ricottataart met kersen

Vegetarisch

  • Frisse sinaasappelsalade met hangop
  • Chocoladefondue met Tia Maria en vers fruit
  • Crème brûlée met bitterkoekjes
  • Tortonitaartje met geroosterd amandelschaafsel